Concentrat de lamaie

600g / 1300g

Ți-ai dorit vreodată să guști o limonadă răcoritoare, exact ca in rețetele tradiționale grecești, din lămâi proaspete, crescute sub soarele insulei Samos? Ai ocazia acum să guști o limonadă după rețeta secretă a bunicii Marika, exact cum o pregătea pentru nepoții ei care acum au crescut și au decis sa pornească o afacere de familie cu sucuri 100% din fructe grecești, proaspete si pline de vitamine.

Gia Giamas Lămâie este un concentrat natural obținut din stoarcerea a 54 de lămâi din care se poate prepara un suc sau o băutură non alcoolizată tip cocktail. Produsul este ambalat într-un recipient ergonomic, ce garantează ușurința folosirii și menținerea calității până la ultima picătură. Dintr-un recipient de 1300 gr se pot prepara 25 de băuturi delicioase a câte 580 ml.

Produs distins cu premiul Superior Taste la concursul mondial organizat la Bruxelles de către International Taste Institute din al cărui juriu fac parte chefi și somelieri respectați, apreciați de ghidurile Michelin și Gault & Millau.

Meniu